SAMSUN / İLKADIM - İLKADIM KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Şbt

12 . Sınıf ögrencilerimizle beraber "Kariyer Günleri ' etkinliğinde Üniversiteleri ve bölümleri tanıdık.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında , ilgili çalışma takvimi doğrultusunda etkinliklerimiz devam etmektedir.

Şbt

Okulumuzda Değerler Eğitimi ile ilgili çalışmalar aylık düzenli olarak devam ediyor.

Şbt

Okulumuzda her hafta düzenli olarak TYT-AYT deneme sınavlar yapılmaktadır.Bu hafta yapılan AYT sınavında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

ÇEDES Projesi kapsamında çalışmalarımız devam ediyor.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun Afet Hazırlık Kulübü'nün düzenlediği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün AKUB sorumlusu Tarkan ALTINOK ve ekibi tarafından okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine afet farkındalık eğitimi verildi.

Şbt

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Miraç Kandili programımızı okul salonumuzda kutladık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz afete hazırlık kulübü tarafından deprem anı ve tahliye tatbikatı  yapıldı.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" talebi üzerine okulumuzda Masa Tenisi turnuvası düzenlendi.

Turnuva da final oynayan öğrencilerimizden Beyza DEMİRCAN birinci, Hayrunnisa TOPAL ikinci olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik eder, katılım gösteren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" talebi üzerine okulumuzda Geleneksel Türk Okçuluk tanıtımı ve atışları yapıldı.

Öğrencilerimiz geleneksel spor branşı ile tanıştı.  Katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.  Geleneksel Türk Okçuluk  Samsun İl  temsilcisi öğretmenimiz  Yusuf Ertürk'e emekleri için teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzda, Samsun ve ilçelerinin tarihi güzelliklerini tanıtan koşarak yön bulma oryantiring yarışması yapıldı. Öğrencilerimiz yaşadıkları şehri ve tarihi mekanları bir yarışma havasında tanımış oldu.

Etkinliğe heyecanlarıyla ortak olan ve  katılan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Organizasyonda görev alan öğretmenimiz Yusuf Ertürk ve Ar-Ge Samgis soru yazarı Yusuf Yılmaz beye teşekkür ederiz.

Ock

İkadım İlçe Müftülüğü tarafından Tasavvuf Musikisi Konseri düzenlendi. Konsere 12. Sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Ock

OKULUMUZDA BU HAFTA DA SAMSUN GENELİ GİS 3.DENEMESİNİ UYGULADIK.ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ock

Okulumuzun Mesleki Tatbikat Kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Regaip Kandili programı okulumuz konferans salonunda  öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte kutlandı.

Ock

Samsun Üniversitesi ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen kariyer fuarını öğrencilerimizle ziyaret ettik.Ögrencilerimiz akıllarında ki soruları yetkililere sorarak cevap aldılar.