SAMSUN / İLKADIM - İLKADIM KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Geleneksel Türk Okçuluk idmanları devam ediyor.

Emine-Ahmet Yeni KAİHL Spor salonunda, öğretmenimiz Yusuf Ertürk tarafından Okçuluk eğitimi veriliyor. Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimiz de talimlere düzenli olarak devam ediyorlar. Yeni arkadaşlıklar edinmenin yanında sporun ince ayarından geçerek karakter ve kişilik gelişimlerine katkı sağlıyorlar. Okları düz uçsun hedefi vursun.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Kız AİHL öğrencileri arasında düzenlenen Genç Nida Kız Öğrenciler arası Hafızlık yarışması İl finali  okulumuz İlkadım  Kız AİHL koordinatörlüğünde yapıldı. Okulumuz öğrencisinin de katıldığı yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmada Ladik Şehit Uğur  Göksu AİHL öğrencisi Nesrin Saliç il 1.oldu. Emine Ahmet Yeni KızAHL öğrencisi Firdevs Bastun il 2. ve Çarşamba KızAHL öğrencisi İlayda Turhan il 3.sü oldu. Dereceye giren öğrencilere ve tüm hafız öğrencilere ödülleri verildi. Emeği geçen öğretmen, veli, jüri üyeleri ve İlim Yayma Vakfına teşekkür ederiz.

Ara

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN KIZ AİHL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA DÜZENLENEN KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA İL FİNALİ VEZİRKÖPRÜ KIZ AİHL KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE YAPILDI.OKULUMUZ ÖĞRENCİSİNİN DE KATILDIĞI YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.OKUL MÜDÜRÜ MURAT ÖZATA BEYE VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okulumuz öğrencileri İlkadım  Çok Amaçlı Salonunda Eket Fuarcılık tarafından düzenlenen Samsun Üniversite tanıtım günlerine katıldı.

Ara

Okulumuz öğrencilerine "Kur'an-ı Kerim ve Ahlaki Eğitim" konulu konferans veren Omü İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr.Mustafa Kara hocamıza güzel sunumlarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilimizde düzenlenen Resim Yarışmasında 10. sınıf öğrencimiz Beyzagül Bahar İlkadım ilçe 1.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencilerine yönelik "Gençlik ve Güvenli Gelecek"projesi kapsamında Samsun İl Emniyet Müdürlüğünde görevli uzman personeller tarafından terörle mücadele konulu seminer verilmiştir.

Katkılarından dolayı emniyet güçlerimize teşekkür ederiz.

Kas

OKULUMUZUN KONFERANS SALONUNDA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİK.PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İmam Hatip Liseleri arası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma (Genç Nida) ve Hafızlık okul içi yarışmaları etabı sonucunda

Genç Nida yarışmasında 11-A sınıfından Mariya Raci DAİ DAHAM

Hafızlık yarışmasında 10-B sınıfından Kübra YILMAZELİ

okulumuzu temsil edecektir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimizin düzenlediği etkinliklerden dolayı tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İmam Hatipliler Haftası nedeniyle konferans salonumuzda öğrencilerimizle anlamlı bir program yaptık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Rehber Öğretmenlerimiz tarafından 12. sınıf öğrencilerimize YKS Tanıtım semineri verildi.

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında Okulumuz Tarih Öğretmeni Musa Çöl tarafından öğretmen ve öğrencilerimize "Cumhuriyetin Erdemleri" konulu konferans verildi. Öğretmenimize çalışmasından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Kutlama Etkinlikleri ve Dİn Öğretimi Genel Müdrülüğünün uygulamaya koyduğu MÜMKÜN projesi kapsamında eğitimci yazar Hüseyin Akın 20 Ekim 2023 tarihinde öğrencilerimizle buluştu.Gönüllere dokunan bir sohbet oldu.Yazar konferans sonunda öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı.Yazarımıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Kutlama Etkinlikleri Kapsamında Öğrenciler Arası Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.